Iedereen kan in 2018 weer deelnemen aan de Efteling actie!

Geplaatst in Nieuws op 11 maart 2018

Efteling

Let op, ook in 2018 vergoed Stichting Hart voor CF weer een deel van de kosten van de Efteling actie van AH (net als voorgaande jaren!)

Dit is de actie van AH:

Spaar voor €10 korting op de Efteling

Bij Albert Heijn ontvang je van 12 februari t/m 25 februari 2018 bij elke 5 euro aan boodschappen 1 Eftelingpunt. Met 4 punten heb je al een volle spaarkaart en bij elke volle spaarkaart ontvang je 10 euro entreekorting op de Efteling. Je betaalt geen 38,00 euro maar 28,00 euro voor een dagticket (entree is gratis voor kinderen t/m 3 jaar).

Volle AH Eftelingspaarkaarten kun je vanaf 12 februari t/m 17 juni 2018 alleen aan de kassa van AH-winkels verzilveren. De bij AH verzilverde Eftelingtickets zijn geldig t/m 11 november 2018.

…en dit is de actie van Stichting FOK:

We willen mensen met CF gratis naar de Efteling laten gaan en maken het voor de rest van het gezin goedkoper door de prijs van een kaartje te halveren! We geven een bijdrage van 28 euro voor de mensen met CF en een bijdrage van 10 euro voor hun gezinsleden zodat die voor minder dan de helft van de normale prijs er heen kunnen gaan, dat is voor 18,00 euro.

…en dit moet je doen:

Nadat je je kaarten zelf hebt aangeschaft stuur je per mail([email protected]) een scan van de entreebewijzen PLUS je naam, adres, woonplaats en bank- of girorekeningnummer waarop de bijdrage van Stichting Hart voor CF moet worden gestort (is dit te modern voor je dan kun je in noodgevallen deze informatie ook per post sturen naar Stichting Hart voor CF, Prinsessekade 57, 2012 MC Haarlem). Stichting Hart voor CF vergoedt per entreebewijs van gezinsleden ZONDER CF € 10 PLUS de volledige kosten (€ 28)van het entreebewijs van het gezinslid MET CF. Dat betekent b.v. dat een gezin van 4 personen waarvan een gezinslid CF heeft, voor 3 maal € 18,00 oftewel voor € 54,00 een hele dag naar de Efteling kan.

Voor wie is deze actie?

Deze actie is voor iedereen met CF die met een gezinslid naar de Efteling gaat (geldt dus voor alle mensen met CF in Nederland). NB: We gaan er van uit dat iedereen zelf de spaarkaarten regelt! Als je dat niet voor elkaar krijgt, kijk  dan op de Facebook pagina van Hart voor CF.